• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Wizz Air introduce o noua politica pentru bagajul de mana

Wizz Air

Compania aeriana low cost Wizz Air introduce o noua politica pentru bagaje incepand din 24 octombrie 2012. Decizia a fost luata pentru ca imbarcarea sa se faca mai usor si mai rapid, realizandu-se, in acelasi timp, economii care sa se reflecte in pretul biletelor de avion.

Noile reglementari Wizz Air pentru bagajul de mana

Bagajele de mana de mica dimensiune, care masoara 42 x 32 x 25 cm sau mai putin pot fi transportate gratuit la bord. Un astfel de bagaj trebuie sa poata intra sub scaunul din fata pasagerului. Este vorba despre bagaje de tipul: genti de mana, rucsace, genti pentru laptop.

Bagajele ceva mai mari, dar care nu depasesc 56 x 45 x 25 cm, pot fi transportate la bord contra unei taxe de 10 euro. Un astfel de bagaj de tip troiler trebuie sa incapa in compartimentul pentru bagaje aflat deasupra scaunelor din avion si trebuie sa poata fi depozitat in acest loc fara ajutorul altei persoane.

Bagajele care reprezinta bunuri comparate in aeroport dupa controlul de securitate sunt in continuare permise in cabina in mod gratuit.

Compania considera ca aceasta masura va determina pasagerii sa opteze pentru un bagaj de mana mai mic si numai cei dispusi sa plateasca taxa vor avea genti mai mari. Noua masura duce la marirea locului din cabina pasagerilor si scaderea costurilor.

In perioada de test pe ruta Londra – Katowice, care a avut loc la inceputul lunii august, s-au transportat cu 20% mai putine bagaje voluminoase in cabina. Reprezentantii companiei au observat ca acest lucru a dus la o atmosfera si o experienta mai placuta la bord, a ajutat la mentinerea performantelor de punctualitate si eficienta.

Noua politica nu se aplica rezervarilor de bilete de avion facute inainte de data de 4 octombrie 2012 si nici zborurilor de dinainte de 24 octombrie 2012. Exceptie face ruta de proba Londra – Katowice, pe care noua politica pentru bagaje este deja valabila.

In cazulor noilor rezervari pentru zborurile cu incepere din 24 octombrie, toate tarifele Wizz Air vor fi reduse cu 5 euro, pentru a imparti economia estimata de costuri cu clientii companiei.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: wizz-air.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3