• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Wizz Air acorda reduceri de 20% pentru rezervarile din 30 ianuarie

Wizz Air

Compania aeriana Wizz Air anunta reduceri de 20% la pretul biletelor de avion. Campania este valabila pentru rezervarile facute pe 30 ianuarie 2013 si numai pentru membrii Wizz Discount Club.

Wizz Air acorda o reducere de 20% a tarifului biletului de avion care include taxele, costurile obligatorii si bagajul de mana mic. Reducerea nu se aplica la taxa de rezervare si este valabila doar pentru rezervarile nou efectuate.

Pasagerii Wizz Air care doresc sa devina membri Wizz Discount Club platesc o taxa de 135 lei. Membrii clubului economisesc 45 lei la fiecare bilet de avion cu un pret care depaseste suma de 39 lei, cu exceptia zborurilor operate de Wizz Air Ukraine. In cazul acesta, reducerea se aplica la toate biletele de avion cu o valoare mai mare de 50 euro.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: wizz-air.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3