• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Wizz Air a anuntat lansarea a 17 rute noi

avion wizz air

Compania aeriana Wizz Air a anuntat 17 rute noi in orarul de vara 2013. Plecarile se fac din Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Targu-Mures si Timisoara.

Astfel, compania anunta noi rute din Bucuresti spre aeroporturile Geneva, Oslo, Sandefjord Torp, Tel Aviv, Larnaca, Dubai World Central, Alghero, Perugia si Bologna.

Din Cluj Napoca, noile rute au ca destinatie Eindhoven, Bari, Bruxelles Charleroi si Bologna.

Din Craiova, Wizz Air zboara in aceasta vara la Milano Bergamo. Din Targu-Mures, cursele au ca destinatie aeroporturile Memmingen/Munchen Vest, Frankfurt Hahn si Bologna. Din Timisoara, in orarul de vara Wizz Air exista zboruri spre Bologna.

Din Targu-Mures la Bologna, pretul unui bilet de avion incepe de la 39 lei. Pretul este valabil pentru un singur segment de zbor si include taxe, taxa de administrare si bagajul mic de mana. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Wizz Air

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3