• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Vacanta in Franta cu trenul de la 25 euro

tren Rail Europe

Una dintre cele mai placute si inedite modalitati de a descoperi Franta este sa calatoresti cu trenul. Acesta constituie un mijloc de transport, rapid, confortabil, la preturi avantajoase.

Pasagerii beneficiaza de o atmosfera relaxanta, cu spatiu suficient pentru confortul personal, cu ferestre panoramice pentru a se putea bucura de peisajele de coasta, campurile de lavanda, arhitectura medievala a oraselor vechi si a celorlalte frumuseti ale Frantei.

Vacanta cu trenul in Franta de la 25 euro – Perfect Tour

Agentia de turism Perfect Tour propune o serie de oferte cu trenul in Franta. Potrivit, agentiei, oferta de bilete porneste de la 25 euro/segment, pentru un bilet la clasa a II-a si este valabila pana pe 31 decembrie 2012. Transportul este asigurat cu un tren TGV (train a grande vitesse – tren de mare viteza) care circula cu o viteza intra 270 si 320 km/h.

In Alsacia, o oferta de calatorie cu trenul costa de la 25 euro/segment. O alta oferta este cea a calatoriei de o zi de la Paris spre orasele Frantei. Sunt disponibile bilete din Paris spre: Mont Saint-Michel, Nantes, Rennes, Angouleme, Bordeaux, Limoges, Reims, Strasbourg, Nancy, Lyon, Marseille, Nimes, Lille, Deauville si Amiens. Pretul unui bilet porneste de la 20 euro de persoana, pe zi, dus-intors.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: raileurope.com

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3