• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Transport Venetia-Ljubljana de la 14 euro

Ljubljana Slovenia

Pentru o vacanta in Slovenia, una dintre principalele preocupari o reprezinta transportul. Din Romania, nu exista curse aeriene directe, astfel incat un bilet de avion cu escala intr-un oras european costa in medie 300 euro. Cu un zbor low cost, un transport cu microbuzul din Europa in Slovenia costa de la 14 euro de persoana.

Cum sa calatoresti ieftin in Slovenia

Un bilet de avion la o companie de linie intre Bucuresti si Ljubljana costa in jur de 300 euro. Escala se face in orase europene precum Roma. O modalitate de a economisi o reprezinta zborurile low cost spre orase unde exista curse directe din Bucuresti: Venetia, Budapesta, Milano etc. Pentru astfel de curse aeriene low cost, un bilet de avion poate costa sub 100 euro.

Din orasul european de destinatie, se poate lua un microbuz pana in Slovenia cu preturi de la 14 euro. Astfel, compania GoOpti ofera curse cu microbuzul din Germania, Italia, Austria si Ungaria la preturi accesibile:

Venetia – Ljubljana: de la 14 euro
Bologna – Ljubljana: de la 21 euro
Milano – Ljubljana: de la 38 euro
Munchen – Ljubljana: de la 28 euro
Budapesta – Ljubljana: de la 30 euro
Viena – Maribor: de la 19 euro.

Preturile sunt valabile pentru o calatorie dus. Rezervarea trebuie facuta din timp, pasagerii fiind luati de la usa hotelului sau de la adresa la care acestia locuiesc.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3