• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Targuri de turism la care poti merge in primavara 2013

targ de turism Bucuresti

Inceputul de an constituie un moment prielnic sa faci planuri pentru urmatoarea vacanta. Cei care pun deoparte bani in primele luni ale lui 2013 pot sa cumpere pachete de vacanta pentru concediul de vara sau pentru alte calatorii din acest an. Din primavara, in Romania incep targurile de turism.

Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei (TTR 2013) are editia de primavara in luna martie. Intre 14 si 17 martie 2013, TTR se desfasoara in Bucuresti, in centrul comercial Romexpo. TTR are loc de doua ori pe an, iar editia de primavara se concentreaza in special pe ofertele pentru vara. Familiile cu copii, de exemplu, pot gasi la acest eveniment pachete de vacanta cu preturi avantajoase pentru o vacanta de vara in Turcia, intr-un hotel all inclusive.

Targul de Turism 2013 Bacau

In Bacau, chiar in primele zile ale primaverii, se desfasoara Targul de Turism 2013. Evenimentul are loc intre 1 si 3 martie 2013. La targ participa agentii de turism si tour operatori, hoteluri, pensiuni, cabane, restaurante, producatori si distribuitori de articole de voiaj, vanatoare si pescuit, asociatii de turism, edituri turistice etc.

Targul de Turism Touristica

La sfarsitul lunii martie, intre 22 si 24, are loc in Cluj-Napoca Targul de Turism Touristica. Cea de-a VIII-a editie a evenimentului este gazduita de Polus Center. La targ participa agentii de turism, hoteluri, publicatii turistice, reprezentanti turistici etc. Vizitatorii gasesc la targ oferte de vacanta in destinatii exotice, destinatii de aventura, vacante culturale, oferte pentru calatorii de afaceri etc.

Transylvania Tourism Fair 2013

Transylvania Tourism Fair (TFF 2013) este un targ de turism desfasurat in Brasov. Cea de-a VI-a editie a targului are loc intre 29 si 31 martie 2013 in centrul expozitional Brasov Business Park.

Targul se adreseaza autoritatilor si specialistilor din turism, agentiilor, statiunilor, complexelor hoteliere, companiilor aeriene etc.

Update: Targul de Turism “Vacanta” Constanta 2013

Intre 17 si 19 mai 2013 are loc Targul de Turism “Vacanta” Constanta 2013 in Maritimo Shopping Center. Organizatorii evenimentului sunt Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA Constanta) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica (FAPT).

Targul de Turism Estival Arad

In Arad se desfasoara a 9-a editie a targului de turism “Estival”, intre 18 si 21 aprilie 2013. Evenimentul este organizat de Expo Arad International si aduce laolalta agentii de turism, autoritati locale, asociatii de profil, hoteluri etc.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3