• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Targul de Turism Touristica incepe in martie

Touristica(1)

A 8-a editie a Targului de Turism Touristica se deschide pe 22 martie, in Cluj Napoca. Cei interesati de oferte de vacanta pentru acest an au ocazia sa gaseasca la targ diverse programe propuse de operatorii din domeniu.

Targul de Turism Touristica, desfasurat la sfarsitul primei luni de primavara, reuneste peste 60 de expozanti, de la agentii de turism la hoteluri si publicatii turistice.

Vizitatorii gasesc aici oferte de vacanta in destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, vacante culturale, sejururi in statiuni de tratament, oferte pentru turismul de afaceri etc. Operatorii de turism anunta in cadrul targului oferte promotionale, cu reduceri de pana la 35%, precum si premii pentru vizitatori.

Targul se desfasoara in Polus Center din Cluj Napoca, intre 22 si 24 martie 2013.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Libero Events

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3