• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Targul de turism al Romaniei se deschide pe 14 martie

IMPHOTO.ro - Cei mai buni fotografi corporate;

Targul de Turism al Romaniei are loc intre 14 si 17 martie 2013, in Bucuresti, la Romexpo. Evenimentul aduce o gama variata de oferte, de la turismul de aventura la croaziere, vacante exotice, city break-uri, circuite culturale si vacante la tara.

Editia de primavara a TTR 2013 se desfasoara in 6 pavilioane si reuneste mai mult de 250 de companii din peste 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania. Vizitatorii gasesc la targ pachete de vacanta pentru seniori, oferte de tabere pentru copii, circuite exclusiviste, precum si concursuri cu premii. In cadrul targului, operatorii turistici ofera discounturi de pana la 30% la vacante.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerelor de Comert si Industrie din Romania, ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc), ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural) si OPTBR (Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania).

Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2013, poate fi vizitat intre 14 si 16 martie intre orele 10:00 – 18:00 si pe 17 martie, intre orele 10:00 – 16:00, in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 din Romexpo.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: targuldeturism.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3