• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Targul de Turism al Romaniei, 15-18 noiembrie 2012

Targul de Turism al Romaniei 2012

Targul de Turism al Romaniei se desfasoara intre 15-18 noiembrie 2012 in Bucuresti. Editia de toamna a acestui an aduce oferte de vacanta pentru iarna si pachete pentru anul 2013.

Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2012

La editia de toamna 2012, TTR se concentreaza pe ofertele de ski din statiunile montane romanesti si din strainatate si pe ofertele exotice.

La Targul de Turism al Romaniei participa asociatii profesionale de profil, tour operatori, agentii de turism, unitati de cazare, agenti economici, servicii de transport si alti reprezentanti ai industriei turistice.

Evenimentul se desfasoara la Romexpo, in Pavilioanele C1, C2, C3, C4 si C5.

Update:

Fotografii de la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2012

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3