• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Shop-ul de Vacanta, targul de turism al iernii, are loc in Timisoara intre 9-11 noiembrie 2012

iarna Berlin

Targul de turism al iernii, Shop-ul de Vacanta, are loc in Timisoara in weekendul 9-11 noiembrie 2012.

Intre 9-11 noiembrie 2012 are loc in Timisoara Shop-ul de Vacanta, targul de turism al iernii. Evenimentul aduce oferte de vacanta centrate pe concediul de sarbatori si vacanta de iarna 2012-2013.

Targul de turism al iernii aduce excursii si pachete de vacanta in destinatii de ski, oferte de sarbatori in Romania si peste hotare, pachete de vacanta in orasele europene, la targurile de Craciun etc. Operatorii participanti la targ aduc pachete cu reduceri.

Shop-ul de Vacanta, aflat la cea de-a X-a editie, se desfasoara in Iulius Mall Timisoara. Persoanele interesate pot vizita targul incepand cu orele 10:00 pana la orele 22:00.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3