• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Oferte la Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2013

Targul de Turism al Romaniei primavara 2013

Operatorii de turism vin cu reduceri substantiale si propuneri de destinatii noi pentru calatoriile din 2013.

Paralela 45, cea mai de incredere agentie desemnata de Reader’s Digest pentru al 5-lea an la rand, propune oferte de vacanta cu discounturi de pana la 37%. Pentru pachetele pe litoralul romanesc, bulgaresc si pentru chartere, circuite si turism individual, reducerile sunt de pana la 7%. Pachetele de vacanta pentru seniori beneficiaza de reduceri de pana la 15%.

Agentia de turism Perfect Tour are oferte de vacanta cu reduceri de pana la 33%. Printre destinatiile de top propuse de operator sunt Grecia, Germania si Republica Dominicana. Totodata, agentia lanseaza o calatorie in jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat. Calatoria dureaza 23 de zile si include 7 destinatii. Jumbo-Jet-ul este pus la dispozitie de Lufthansa. Pretul unei calatorii incepe de la 18.150 euro (Economy Class) si ajunge la 30.280 euro (First Class).

In perioada de desfasurare a targului, compania Christian Tour are sejururi in Grecia cu 1 euro si reduceri de 90% la pachetele de vacanta.

Cei care isi doresc sa plece de Paste intr-un loc nou pot alege Muntenegru. O vacanta de Paste de 7 zile costa 330 euro de persoana, conform ofertei Your Holiday, tour operator Muntenegru. Pachetul include cazare in Budva si Belgrad, transport cu autocar si asistenta turistica.

Alte destinatii inedite propuse de operatori sunt insula greceasca Samothrace, Sri Lanka, Split, Corsica, Sardinia etc.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3