• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Oferte in programul “O saptamana la munte” de la 161 lei

la munte in Romania

Daca iti doresti o escapada de cateva zile la munte, gasesti in aceasta perioada oferte de cazare in zonele montane, cu preturi speciale. Intre 14 aprilie si 14 iunie 2013 se desfasoara cea de-a X-a editie a programului “O saptamana la munte”.

Conform FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc), tarifele din anul trecut raman neschimbate. Ofertele din program includ 5 nopti, de duminica pana vineri, pentru perioada 14 aprilie – 14 iunie. Exista, insa, posibilitatea de a solicita si alte perioade de intrare, cuprinse in acest interval.

Pretul pentru un sejur de 5 nopti intr-un hotel, vila sau cabana de 2 stele este de 161 lei. Pretul asigura doar cazarea, fara masa. La categoria 3 stele, platesti 259 lei pe sejur, iar la cea de 4 stele, 368 lei pe sejur. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul FPTR.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3