• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Noutati de la Tarom: zboruri spre Dublin de la 169 euro

aeroport poarta imbarcare

Compania aeriana Tarom anunta zboruri cu destinatia Dublin, vandute cu tarife de la 169 euro.

Zborurile vor fi operate de companie incepand cu luna mai 2013. Pretul de 169 euro este cu toate taxele incluse, pentru o calatorie dus-intors, cu plecare din Bucuresti. Tarom are trei zboruri saptamanale in aceasta destinatie, in zilele de miercuri, vineri si duminica. Cursele vor fi asigurate de o aeronava Boeing 737.

Noua cursa se doreste a veni in intampinarea comunitatii de romani din Irlanda si a pasagerilor care calatoresc in interes de serviciu in aceasta destinatie. Zborul spre Dublin faciliteaza traficul de conexiune dinspre Istanbul, Chisinau si Atena.

Totodata, Tarom anunta cresterea frecventelor de zbor spre Amsterdam si Frankfurt, ca urmare a cresterii numarului de pasageri. Operatorul aerian anunta ca zborurile spre Amman si Beirut vor fi operate fara escala. Incepand cu programul de vara 2013, Tarom va avea 3 zboruri saptamanale directe la Beirut si doua la Amman, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3