• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

plaja litoral romanesc

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa.

Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania

Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura reduceri de pana la 50%. Pentru a beneficia de aceste reduceri, rezervarile trebuie sa fie facute in august 2013.

- Revelion la hotelul Bucegi din Sinaia (3 stele) – 519 de lei in loc de 1038 de lei de persoana, pentru 3 nopti, cu mic dejun si brunch. Plata integrala pana pe 15 septembrie. Reducere de 50%.
- Craciun la hotelul Anda din Sinaia (4 stele) – 398 de lei in loc de 796 de lei de persoana, pentru 3 nopti, cu mic dejun si cina festiva cu program artistic de Craciun. Plata integrala pana pe 15 septembrie. Reducere de 50%.
- Craciun la Club Vila Bran din Bran – 104 euro in loc de 130 de euro de persoana, pentru 3 nopti, cu masa festiva de Craciun. Reducere de 20%.

“Sunt convins ca si campania de early booking pentru sezonul de iarna se va bucura de succes si va ajunge la maturitate în cativa ani – speram, cat mai repede. Cele mai solicitate sunt, la ora actuala, statiunile montane de pe Valea Prahovei, alaturi de Predeal si Poiana Brasov”, a declarat Adrian Voican, directorul general Bibi Touring.

Topul statiunilor balneare

Conform aceluiasi tour operator, statiunile balneare din Romania continua sa atraga turistii. Pe primul lor se afla Baile Felix, urmate de Covasna, Baile Herculane, Sovana si Calimanesti-Caciulata. In ceea ce priveste obiceiul de consum, s-a constatat ca romanii prefera sa-si gaseasca oferte de cazare pe cont propriu in destinatiile balneare.

Noutati pe litoralul romanesc

Potrivit specialistilor Bibi Touring, s-a constatat o crestere a calitatii serviciilor pe litoralul romanesc si o scadere pe litoralul bulgaresc. Cu toate acestea, ca nivel de confort, preturile practicate in Romania sunt mai mari decat in Bulgaria, iar aceasta diferenta este cu atat mai vizibila la hotelurile all inclusive.

Topul statiunilor de pe litoralul romanesc, conform aceleiasi surse, este urmatorul:

1. Mamaia
2. Eforie Nord
3. Jupiter
4. Neptun.

La Marea Neagra, in Romania, media preturilor pentru principalele destinatii de pe litoral este 150 euro pentru un sejur de 4-5 nopti, de persoana. In Bulgaria, media calculata este 260 euro, in Grecia, 340 euro, iar in Turcia, 470 euro.

Cifrele sunt raportate la numarul de vanzari impartit la numarul de turisti. Este vorba despre pachete medii, indiferent de sezonul turistic. Pentru Bulgaria, s-au luat in considerare sejururile medii fara transport. Pentru Grecia, s-au calculat impreuna ofertele cu transport inclus (avion, autocar), iar pentru Turcia, cele cu avion.

In statiunile de pe litoralul romanesc, Bibi Touring are un program turistic pentru familiile cu copii: Bebe All. Aflat la cea de-a treia editie, programul ofera facilitati pentru copii, indiferent de varsta. Servicii si facilitati pentru cei mici sunt oferite de hotelurile Vegas, Iaki, Maria Regia Residance, Prestige, Resort Phoenicia din Mamaia, hotelurile Fortuna, Dunarea in Eforie Nord, hotel Insula din Neptun, hotelurile Delta si Capitol aflate in Jupiter, California din Cap Aurora si Hotel Palace din statiunea Venus.

In ceea ce priveste ponderea destinatiilor, litoralul romanesc are peste 80%, conform aceleiasi surse. “Anul trecut a fost primul an in care s-a ajuns cu sezonul litoral lejer pana la 1 octombrie” a mai spus Adrian Voican.

Spre deosebire de alte destinatii de vacanta, obiceiul de cumparare este prin agentii, in cazul litoralului. In agentiile de turism, turistii gasesc cea mai diversificata oferta pentru sezonul estival in statiunile romanesti de la Marea Neagra.

Autor: Georgiana Leanca
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3