• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Noul Terminal Plecari al Aeroportului Otopeni a fost inaugurat

avion vedere aeriana

Pe Aeroportul Otopeni a fost inaugurat un nou Terminal Plecari pentru cursele interne. Noul terminal deserveste pasagerii si companiile aeriene pe o suprafata de 19.600 mp, conform unui comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Noul terminal dispune de facilitati performante si servicii de clasa superioara, tehnologie de ultima generatie si design modern. Pasagerii au la dispozitie servicii high class, inclusiv un salon VIP.

Proiectul a fost realizat ca urmare a cerintelor impuse de aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Terminalul Plecari deserveste cursele interne.

Noul terminal de pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti dubleaza capacitatea de procesare a aeroportului. Astfel, au fost adaugate inca 52 de ghisee pentru check-in la cele 52 existente. Pasagerii au posibilitatea sa efectueze formalitati de imbarcare la 8 noi dispozitive self check-in.

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3