• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Mergi in Turcia in vacanta? Nu este cazul sa-ti schimbi planurile

Istanbul

Potrivit autoritatilor, situatia din Turcia nu constituie un motiv serios pentru ca turistii romani sa-si anuleze planurile de vacanta in aceasta tara.

Conform Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), evenimentele recente din Turcia nu au cauzat probleme de transport si nici activitatile turistice desfasurate in zonele cu proteste, precum Istanbul si celelalte orase.

Ministerul Afacerilor Externe nu recomanda romanilor sa nu calatoreasca deloc in Turcia, atentionand doar calatorii sa aiba asupra lor pasaportul si sa evite centrele oraselor Ankara, Izmir si Istanbul, din cauza manifestatiilor stradale. Astfel, cetatenii romani sunt sfatuiti sa nu se deplaseze in centrul acestor orase, in special noaptea si sa evite implicarea in orice tip de manifestatii. Pe site-ul MAE sunt updatate permanent informatiile din sectiunea “Alerte de calatorie”.

In plus, operatorii de turism din Romania mentioneaza ca nu exista riscuri in destinatiile turistice cele mai populare precum Bodrum, Antalya, Marmaris etc. Cei care cumpara pachete de vacanta pentru vara 2013 de la agentiile de turism din Romania pot primi de la agentul respectiv toate informatiile cu privire la situatia existenta in destinatia respectiva.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3