• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Luna ianuarie, inceputul ofertelor promotionale la croaziere

vas de croaziera

Luna ianuarie coincide cu inceputul perioadei de oferte promotionale pentru vacantele pe vasele de croaziere.

Wave season, disponibil intre ianuarie si martie, aduce primele oferte cu pret redus pentru croazierele din 2013, in diverse destinatii ale lumii. Cei interesati de o astfel de vacanta pot contacta agentiile de turism si operatorii specializati in croaziere pentru a gasi cea mai buna oferta, atat ca pret, cat si ca facilitati oferite.

Oferte de croaziera cu gratuitate pentru al doilea pasager

In perioada 28 – 31 ianuarie 2013, exista oferte cu preturi de la 70 euro pentru o cabina dubla. In astfel de oferte, plateste un pasager si calatoresc doi, conform agentiei Pacific Travel.

Pe nava de croaziera MSC Splendida, poti face o calatorie in Italia, Franta, Spania, Tunisia si inapoi in Italia. Croazierele se fac in martie, aprilie, mai si iunie 2013, au o durata de 7 nopti si costa de la 650 euro, la care se adauga 120 euro de persoana pentru taxele portuare. Pretul este valabil pentru rezervarile facute pana pe 31 ianuarie 2013. Pentru copiii cu varste sub 18 ani, cazati in cabina cu 2 adulti, se achita numai taxele portuare.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3