• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Le Figaro: Castelul Peles, printre cele mai frumoase resedinte regale

Peles, Sinaia

Castelul Peles, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania, este descris in termeni laudativi de publicatia Le Figaro. Aceasta mentioneaza castelul intr-un articol despre cele mai frumoase resedinte regale din Europa.

Potrivit publicatiei, arhitectura deosebita a monumentului istoric l-ar fi putut inspira pe Walt Disney. Principalele avantaje ale castelului sunt amplasarea si frumusetea cladirii. Principalul dezavantaj, conform aceleiasi publicatii, este numarul mic de unitati de cazare din zona.

Alaturi de Peles, Le Figaro mentioneaza si alte resedinte regale europene care au fost deschise publicului: palatul Godollo in stil baroc din Ungaria, Osborne House din Insula Wight, Castelul din Miramar si Castelul La Pena din Portugalia.

Castelul Peles este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate obiectie turistice ale Romaniei. Pe TripAdvisor, castelul are 5 puncte din 5, cu 184 de voturi la evaluarea “excelent”, 33 de voturi “bun”, 4 voturi “mediu” si 1 vot “mediocru”.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3