• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Intre 2-4 noiembrie se desfasoara targul de turism Touristica

targ de turism touristica

Intre 2-4 noiembrie are loc in Cluj Napoca cea de-a VII-a editie a targului de turism Touristica. Editia de toamna 2012 a targului aduce oferte de vacanta cu reduceri de pana la 30%.

Targul de turism Touristica, editia de toamna 2012

Targul de turism Touristica se desfasoara in Polus Center din Cluj-Napoca intre 2-4 noiembrie 2012. Vizitatorii targului gasesc oferte de vacanta cu reduceri de early booking de pana la 30% pentru pachetele cumparate in perioada targului.

La eveniment participa agentii de turism, hoteluri, regiuni turistice, publicatii de profil, organizatii si asociatii turistice. Publicul poate vizita targul intre orele 10:00 – 22:00.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: facebook.com/touristica

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3