• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Incepe programul turistic “Vacante la tara” cu preturi de la 150 lei

program turistic Vacante la tara

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC Romania) anunta lansarea programului turistic “Vacante la tara”, editia XXI.

Programul este destinat tuturor categoriilor de turisti. Acestia au sansa sa descopere viata satului, traditiile si ospitalitatea oferita de turismul rural, sa serveasca o masa traditionala cu preparate specifice zonei si sa petreaca vacanta in Romania, intr-o destinatie unde obiceiurile populare sunt respectate.

In acest an, programul “Vacante la tara” incepe cu doua saptamani mai devreme, inainte de Paste. Astfel, programul se desfasoara intre 14 aprilie si 15 iunie 2013 si aduce pachete de vacanta de cate 5 nopti (6 zile), cu preturi de la 150 lei de persoana. Sejururile se desfasoara in pensiuni de 2 (150 lei), 3 si 4 margarete (195 lei de persoana). Exista, de asemenea, o singura pensiune de 5 margarete, in judetul Brasov, care ofera sejururi de 5 nopti la 250 lei. Pretul asigura cazarea in camera dubla, de duminica pana vineri, cu mic dejun inclus.

Potrivit unui comunicat de presa ANTREC, exceptie de la programul special face parte perioada aferenta Sfintelor Sarbatori Pascale, 29 aprilie – 7 mai.

Cei interesati de aceste oferte pot gasi pachete de vacanta in urmatoarele destinatii: Arges, Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt si Sibiu.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3