• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Idee de weekend: Zilele Targumuresene

Targu Mures

Cine isi doreste sa viziteze centrul tarii are ocazia sa mearga spre sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie, la Zilele Targumuresene. Evenimentul, aflat la cea de-a XVII-a editie, are loc intre 27 mai si 2 iunie 2013 la Targu Mures.

In cadrul evenimentului este organizata “Nunta de Aur”, precum si diverse spectacole, concerte, concursuri si expozitii. Potrivit Targumures.ro, la eveniment vor fi concerte sustinute de Smiley, Holograf, Dupla Kave si Zanzibar, Voltaj, Iris, Edda.

In weekendul 31 mai – 2 iunie, o camera la un hotel de 3 stele costa 250-300 lei (2 nopti).

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: romaniatourism.com

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3