• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Idee de weekend: Zilele Clujului

Cluj

Intre 24 si 31 mai 2013 se desfasoara Zilele Clujului, un eveniment multicultural cu un program diversificat.

Din program fac parte Ziua Culinara Japoneza, ateliere dedicate copiilor, Ziua Filmului German, Festivalul Culinar International, Targul Mesterilor Populari Clujeni, demonstratii de arta culinara italiana, demonstratii de tango, tabara medievala, concerte, parade, concursuri de cautat comori, Ziua culinara maghiara etc.

Zilele Clujului se afla la cea de-a treia editie. Evenimentele din program vor avea loc in locatii importante din oras, precum Piata Unirii, Piata Muzeului, Strada Kogalniceanu, Zidul Cetatii-Strada Potaissa, Centrul de Cultura Urbana Casino, Turnul Croitorilor. Mai multe detalii se gasesc pe ziledecluj.ro.

Din Bucuresti se poate ajunge in Cluj cu trenul, autocarul sau avionul. Pretul unui bilet dus este de aproximativ 80 lei pentru primele doua si in jur de 150 euro cu avionul. In ceea ce priveste cazarea, cele mai mici preturi se gasesc la pensiunile aflate in apropierea Clujului, unde o camera costa 50 lei pe noapte sau chiar mai putin. In Cluj, pensiunile de 2 margarete au camere de la 80-100 lei pe noapte, iar cele de 3 margarete, de la 100-120 lei pe noapte, de persoana. La hoteluri, preturile pornesc de la 120-150 lei pe noapte. Exista si posibilitatea de a inchiria o garsoniera renovata, cu mobila moderna, la 90 lei pe noapte.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: wikitravel.org

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3