• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Idee de weekend: Zilele Brasovului

Brasov

Cei care iubesc Brasovul si cei care nu au avut inca ocazia sa ajunga in acest oras montan, unul dintre cele mai frumoase orase medievale ale Romaniei, pot merge in acest weekend, cu ocazia Zilelor Orasului. Pe langa Zilele Brasovului, in aceeasi perioada au loc Turnirul Cavalerilor, Saptamana Comediei Brasov si Sarbatoarea Junilor 2013. Astfel, Brasovul va atrage o multime de vizitatori prin concerte de muzica moderna si muzica populara, lansari de carte, procesiuni in costume medievale, expozitii, demonstratii de forta, ateliere, spectacole de dans, teatru si multe altele.

Zilele Brasovului este un eveniment care reuneste mai multe concerte, sustinute de artisti precum Lala Band, Antonia, Directia 5, Conect-R etc. Totodata, au loc programe folclorice si un concert extraordinar al Filarmonicii si Operei Brasov. Evenimentul se desfasoara intre 9 si 12 mai.

In aceeasi perioada, intre 10 si 12 mai, se desfasoara Turnirul Cavalerilor, un festival medieval care va avea loc in Cetatuia de pe Straja. Festivalul se afla la cea de-a VII-a editie si are ca scop valorificarea mostenirii istorice din Tara Barsei.

Intre 8 si 12 mai are loc si Saptamana Comediei Brasov, in Centrul Cultural Reduta. La eveniment participa actori, regizori, directori de teatre, critici teatrali, scenografi si alte personalitati din domeniu. Saptamana Comediei include spectacole de teatru, concerte in cluburile din Brasov si spectacole stradale sustinute de mimi, bufoni si clovni pe Strada Republicii.

Pe data de 12 mai, locuitorii orasului si turistii vor putea lua parte la Sarbatoarea Junilor 2013, in Piata Prundului-Unirii. Sarbatoarea Junilor din Scheii Brasovului se desfasoara anual, in duminica Tomii, dupa Paste si este una dintre cele mai indragite din zona. Evenimentul combina elemente de mit, ceremonial si magie.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3