• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Florentin Mocanu a primit Ordinul de onoare in argint pentru merite deosebite aduse Republicii Austria

Florentin Mocanu

Florentin Mocanu, general manager al agentiei Edelweiss Travel, a fost distins cu Ordinul de onoare in argint pentru merite deosebite aduse Republicii Austria. Distinctia (SILBERNE VERDIENSTZEICHEN DER REPUBLIK ÖSTERREICH) a fost pentru prima data acordata unui profesionist din turismul romanesc.

De la infiintarea departamentului de turism in 2004, Florentin Mocanu a promovat Austria ca destinatie de vacanta din 1 ianuarie pana pe 31 decembrie, efort care a dus la cresterea numarului de turisti romani care au ales sa-si petreaca concediul in aceasta tara, indiferent de anotimp. Astfel, in afara destinatiilor iubite de romani, Viena, Salzburg si statiunile de schi, au fost in atentia turistilor si celelalte regiuni ale Austriei pentru vacantele de primavara, vara sau toamna.

Edelweiss Travel a fost una dintre primele agentii de turism care au recunoscut potentialul Austriei si vara, inregistrandu-se deja si succese in acest sens. Anual se realizeaza minim un program nou pentru piata româneasca. [...] Dl. Mocanu nu a ales numai destinatiile standard din Austria, ci s-a adresat unor noi categorii de clienti prin destinatii noi ca Austria Inferioara si Stiria sau tematici noi ( balneara, de relaxare sau ciclism), creand astfel o fidelitate pe termen lung si disponibilitate pentru calatorii” a explicat in discursul sau Rudolf Lukavsky, atasat economic Ambasada Austriei, cu ocazia evenimentului.

Primele programe turistice pentru Austria realizate de agentia de turism au fost in 2004. In prezent, Edelweiss Travel este considerat cel mai important operator de turism pe ruta Romania-Austria. Potrivit lui Lukavsky, Florentin Mocanu si-a adus un aport esential prin castigul economic si de imagine al turismului austriac.

Intrebat fiind ce inseamna pentru el aceasta realizare, Florentin Mocanu ne-a declarat: “Sunt emotionat, mandru si extrem de onorat de acordarea acestei distinctii de catre un stat ca cel austriac pe care eu il am ca model permanent, model care imi doresc cel mai mult sa fie implementat si in frumoasa noastra tara. Multumesc in primul rand bunului Dumnezeu ca a lasat pe pamant asa un colt de rai, multumesc tuturor celor care au locuit in Austria si au completat frumusetile naturale cu operele lor arhitectonice, cu arta lor plastica, cu muzica lor, creand astfel din Austria o adevarata simfonie a artelor. Multumesc colegilor mei, Letitia si Cristi, multumesc tuturor membrilor echipei si celor care au facut odata parte din ea. Multumesc tuturor reprezentantilor turismului austriac fara de care eforturile noastre ar fi avut rezultate mai putin spectaculoase! Multumesc tuturor reprezentantilor turismului romanesc! Promit tuturor sa continuam ceea ce am inceput cu acelasi elan, cu onoare, colegialitate si sa ramanem acelasi bun colaborator al tuturor”.

Autor: Georgiana Leanca
Sursa foto: EdelweissTravel Romania

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3