Despre noi

Despre Vacanta-departe.ro

Vacanta-departe.ro este o revista online de turism care isi propune sa combine informatiile practice despre vacante cu review-uri si prezentari personale despre locurile vizitate, fie ele hoteluri, fie tari, orase, restaurante din strainatate sau obiective turistice.

Pe Vacanta-departe.ro gasesti cele mai interesante oferte de vacanta propuse de operatorii de turism, destinatii pline de inspiratie, informatii utile despre mijloacele de transport folosite in calatorii, localuri si mancaruri apetisante, precum si costuri ale unor produse si servicii in diverse locuri din lume.

Website-ul de turism Vacanta-departe.ro iti prezinta intr-o maniera obiectiva ofertele agentiilor de turism, tour operatorilor si companiilor de transport si iti impartaseste impresiile din calatoriile facute prin prezentari cu un caracter subiectiv. In acelasi timp, pe Vacanta-departe.ro afli cati bani de buzunar trebuie sa ai in calatoriile tale.

Daca vrei sa ne contactezi pentru impresii, intrebari, comentarii sau colaborari, scrie-ne pe adresa [email protected] sau foloseste formularul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>