• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Cu ce noutati vin statiunile de pe litoralul bulgaresc in vara 2013

plaja Bulgaria

Odata cu inceputul lunii iunie, hotelierii din statiunile aflate pe litoralul bulgaresc pregatesc oferte promotionale. Prima luna a verii constituie o perioada linistita, in care exista posibilitatea unei vacante la un hotel de 4-5 stele la pretul unuia de 2-3 stele, se arata intr-un comunicat Travel Planner.

Astfel de oferte se gasesc in cateva hoteluri de 4 si 5 stele din statiuni precum Sunny Beach, Nisipurile de Aur si implica reduceri intre 10% si 55%, potrivit aceleiasi surse. Astfel de hoteluri se afla pe plaja si functioneaza in regim all inclusive.

O alta modalitate a hotelierilor de a atrage turistii o reprezinta modernizarile facute la nivel de infrastructura, renovari, centre de distractie, cazare etc. In timp ce unele lanturi hoteliere ofera servicii all inclusive, altele au imbunatatit locurile de parcare, ca urmare a numarului mare de turisti care vin cu masina personala, printre care sunt si romani.

Conform Travel Planner, cei mai multi turisti romani veniti pe litoralul bulgaresc au ales ca destinatie de vacanta statiunile Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Albena, Obzor. Rezervarile early booking au crescut in 2013 cu 35-40% comparativ cu anul trecut, se arata in acelasi comunicat.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3