• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Congresul FIJET se desfasoara in Egipt in toamna 2012

congres FIJET

Intre 28 septembrie-4 octombrie 2012 se desfasoara in Egipt Congresul FIJET. La cea de-a 54-a editie FIJET World Congress participa jurnalisti de turism din diverse tari. Timp de o saptamana, jurnalistii viziteaza Cairo si Alexandria.

Congresul Mondial FIJET, septembrie-octombrie Egipt

In acest an, Congresul Mondial FIJET se desfasoara in Egipt la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie. Din programul congresului fac parte Cairo si Alexandria, cu intalniri, discutii si vizite la unele dintre cele mai importante atractii turistice egiptene.

La congres au loc si alegerile pentru Comitetul Executiv FIJET si presedintia FIJET. Acestea se desfasoara inainte de inaugurarea oficiala a congresului.

FIJET (Federation Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme) este cea mai veche asociatie de scriitori si jurnalisti de turism din lume. Organizatia a fost fondata in 1954 si astazi cuprinde in jur de 900 de membri in peste 35 de tari de pe 5 continente, fiind una dintre cele mai mari organizatii profesionale de jurnalisti de turism.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Presstour.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3