• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Cele mai scumpe si mai ieftine orase. Bucurestiul se afla printre ele

Bucuresti Palatul Parlamentului

Un nou studiu realizat de catre Economist Intelligence Unit si publicat de The Telegraph arata care sunt cele mai scumpe 10 orase ale lumii si cele mai ieftine.

Studiul, realizat de Economist Intelligence Unit, o companie care se ocupa cu studii si analize in industrie si economie, se bazeaza pe costul unor servicii precum: transportul, mancarea, bautura, preturile la haine etc.

Iata lista celor mai scumpe orase:

1.Tokyo, Japonia.
2. Osaka, Japonia
3. Sydney, Australia
4. Oslo, Norvegia
5. Melbourne, Australia
6. Singapore
7. Zurich, Elvetia
8. Paris, Franta
9. Caracas, Venezuela
10. Geneva, Elvetia

Cele mai ieftine orase

Intre cele mai ieftine 10 orase ale lumii, capitala Romaniei se afla la mijlocul listei. Bucuresti ocupa pozitia a 5-a, la egalitate cu Alger (Algeria), inainte de 7. Colombo (Sri Lanka), Panama City (Panama) si Jeddah (Arabia Saudita). Ultimul pe lista este Tehran (Iran).

Cele mai ieftine orase, la egalitate pe locul 1, sunt Karachi (Pakistan) si Mumbai (India). Pe urmatoarele locuri se situeaza New Delhi (India) si Kathmandu (Nepal).

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3