• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Ce avantaje au ofertele early booking

hotel Turcia

La sfarsitul lunii martie se termina prima perioada a ofertelor early booking. Astfel de oferte au doua avantaje esentiale in planificarea unui concediu reusit.

Perioadele de early booking sunt disponibile in mod repetat

In fiecare an, pe 31 martie se sfarseste prima perioada in care pot fi cumparate oferte early booking (rezervari anticipate, inscrieri timpurii) pentru vacantele din acel an. In aceasta perioada, de obicei, sunt disponibile cele mai mari reduceri, de pana la 30% sau chiar 50%, in functie de operator si hotel. Daca nu reusesti sa cumperi un pachet de vacanta pana pe 31 martie, mai ai o sansa in aprilie. Reducerile, insa, sunt mai mici. Din 1 mai, incepe sezonul estival.

Oferta early booking iti asigura hotelul dorit

Un avantaj esential al unei oferte cumparate din timp este paleta larga de hoteluri. In destinatii turistice populare precum Creta, Antalya, Costa Brava, cele mai bune hoteluri in raport calitate-pret sunt primele care isi ocupa camerele 100% pentru sezonul cald. Cand cumperi o oferta early booking, ai timp sa te documentezi corespunzator si gasesti oferte disponibile exact la hotelul pe care il vrei. Pe langa faptul ca gasesti locuri disponibile, pretul este unul competitiv.

Daca astepti, insa, sa vina vara, exista riscul sa nu mai gasesti locuri si sa fii nevoit sa accepti un alt hotel, mai putin bun si la un pret mai mare sau sa te gandesti la alternative de cazare. Pentru a te documenta, foloseste cataloagele agentiilor de turism si informatiile disponibile online (review-uri, forumuri, bloguri, retele de socializare etc).

Este bine sa stii

Reducerile de early booking se fac la pretul de baza al pachetului si, de obicei, discounturile nu se cumuleaza cu alte reduceri. Inainte de a semna contractul, citeste-l cu atentie pentru a vedea drepturile si responsabilitatile partilor. Este posibil ca o anulare sa fie penalizata 100%. Exista, de asemenea, asigurarile storno care te ajuta sa nu pierzi banii daca se intampla ceva si nu mai poti pleca la data stabilita, insa si aceste asigurari au anumite conditii.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3