• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Ce aduce nou statiunea Azuga pentru iubitorii de munte

Azuga comunicat

Daca te gandesti la o vacanta la munte in Romania, una dintre statiunile care se promoveaza in aceasta perioada este Azuga. Statiunea si-a prezentat directia de dezvoltare si potentialul turistic la un targ de turism recent.

Statiunea a fost prezenta la prima editie a Targului de Turism din Busteni desfasurat in aceasta luna.

Noua deviza a statiunii Azuga este “O noua aventura”. Sub aceasta deviza, Azuga isi promoveaza atractiile si facilitatile pentru turisti. Cele mai importante dintre acestea sunt partiile de schi recunoscute international, partiile pentru sanius si snowtubing, instalatiile moderne pe cablu, traseele montane, scolile de ski, telegondola si peisajul montan, conform OTA (Operatori Turism Azuga). Daca te pasioneaza oenologia, mergi la Pivnitele Rhein (Cramele Halewoord).

In Azuga gasesti cazare la Lux Garden (hotel de 5 stele), Cautis (hotel de 4 stele), Nu-Ma-Uita (hotel de 3 stele), pensiunile Pasul Schiorilor, Miraj, Seranna.

Conform aceleasi surse, sezonul turistic de iarna se deschide la 1 Decembrie.

Sursa foto: OTA
Autor: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3