• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Cat te costa o masa la restaurant in Varazdin

cat costa

Varazdin este una dintre destinatiile turistice de top ale Croatiei din partea nordica a tarii. Orasul merita vizitat pentru fortificatiile din centrul vechi, precum si pentru muzeele, bisericile si galeriile sale de arta. Daca iei masa in oras, schimba euro in kune. Iata cat te costa o masa la restaurant in Varazdin:

Destinatia: Varazdin, Croatia
Data calatoriei: iunie 2012
Produse: masa la restaurant
Moneda locala: kuna croata (HRK). 1 HRK = 0.598 lei; 1 HRK = 0.13 euro (curs valutar 28 noiembrie 2012).

Taitei de casa cu mac: 30 HRK
Supa de pui: 15 HRK
Rata umpluta cu ceapa, ficat, bacon si hrisca: 50 HRK
Cotlet de porc cu nap: 40 HRK
Paprikas cu mamaliga: 40 HRK.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3