• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Cat te costa masa la restaurant in Venetia

cat costa

Venetia este un oras frumos, dar scump. Scump pentru turisti, scump pentru italieni. Pe de o parte, traiul la Venetia este dificil pentru italieni din cauza lipsei joburilor, chiriilor foarte mari si aglomeratiei care face dificila trecerea de pe insula pe continent. Pe de alta parte, Venetia este o destinatie costisitoare pentru turisti din cauza produselor importate si a faimei orasului. Venetia este unul dintre orasele italiene unde, la restaurant, platesti taxa coperto (servizio). Aceasta taxa obligatorie mai este intalnita in orase importante precum Roma si Verona.

Iata cat te costa o masa la restaurant in Venetia:

Destinatia: Venetia, Italia
Data calatoriei: august 2012
Produse: masa la restaurant

Prosciutto e melone – 15 euro
Antipasto misto di salumi – 9.5 euro
Gamberetti olio e limone – 8 euro
Spaghetti alla Carbonara – 10.5 euro
Frittura mista Venexiana – 18 euro
Pizza Capricciosa – 8.5 euro
Insalada caprese – 12 euro
Gelato, torta – 6.8 euro
Affogato al caffe – 7.5 euro
Coperto – 3 euro.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3