• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Bucovina, promovata de ANAT

Campulung Moldovenesc

ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) si FAPT (Federatia de Promovare a Turismului din Romania) organizeaza impreuna cu Asociatia pentru Turism Bucovina un infotrip in perioada 22-25 octombrie 2012. Evenimentul are ca scop promovarea Bucovinei ca destinatie de traditie in Romania.

Bucovina, vizitata de specialistii in turism

Evenimentul continua seria celor care au avut loc in cadrul campaniei de promovare a destinatiilor romanesti. Campania este initiata de catre FAPT si ANAT sub sloganul “Vacanta in tara mea”. Primul infotrip a avut loc in Sinaia -Rasnov, intre 28 februarie si 1 martie 2012. Cel de-al doilea infotrip s-a desfasurat pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii intre 22 si 28 mai 2012.

Evenimentul se adreseaza specialistilor din domeniul turismului interesati de promovarea Bucovinei ca destinatie turistica romaneasca. Participantii au ocazia sa viziteze unitatile de cazare si agrement, sa descopere oferta locala de transport, gastronomia, traditiile si obiceiurile zonei. Totodata, specialistii din turism se vor intalni cu operatorii privati din turismul local.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3