• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Brasovul este destinatie de city break

brasov

Un nou program turistic a fost lansat in Romania: “City Break in Brasov”. Turistii care doresc sa stea cateva zile in Brasov vor plati de la 225 lei pentru o minivacanta.

Programul, aflat in faza de pilot, este realizat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov (APDT Brasov) si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania, cu sprijinul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.

Noul program se desfasoara in doua etape, prima intre 1 – 6 mai, cea de-a doua intre 10 – 12 mai 2013. In acest fel, sunt cuprinse in program atat minivacanta de 1 Mai-Paste, cat si Parada Junilor Brasoveni din Duminica Tomii.

Turistii care vor sa beneficieze de noua oferta pot alege unul dintre sejururile de 2, 3 sau 5 nopti de cazare cu mic dejun inclus. Pachetele de vacanta sunt disponibile in unitati de cazare de 2, 3 si 4 stele. Pe langa serviciile de cazare, turistii primesc vouchere pentru obiectivele turistice si un welcome drink. Preturile incep de la 225 lei pentru 2 nopti de cazare la categoria 2 stele, 340 lei pentru 3 stele si 450 lei pentru 4 stele.

La sejururile de 3 nopti, preturile sunt de 340, 450 si 675 lei, iar la cele de 5 nopti, 450, 675 si 990 lei. Alte detalii sunt disponibile pe brasovtourism.eu.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3