• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Bilete de avion la pret redus de la Air France

avion

Compania aeriana Air France lanseaza noi oferte promotionale pentru bilete de avion in America de Nord, Europa, America de Sud, Africa si Oceanul Indian. Cele mai mici preturi incep de la 179 euro.

Bilete de avion de la Air France

Air France lanseaza o noua campanie promotionala, “Frozen Fares by Air France”, in cadrul carora biletele de avion au preturi reduse.

Pentru zborurile spre America de Nord, reducerile sunt valabile pentru rezervarile facute pana pe 5 februarie 2013, pentru zborurile operate pana pe data de 31 mai 2013. Exceptie este perioada 22 martie – 4 aprilie. Preturile incep de la 589 euro pentru un bilet de avion in Toronto.

Pentru zborurile spre Europa, preturile incep de la 179 euro pentru bilete de avion spre Barcelona, Madrid, Lyon sau Helsinki. In Lisabona, Stockholm, Oslo sau Copenhaga, un bilet de avion costa de la 199 euro.

Pentru Dubai, un bilet de avion costa de la 429 euro, iar unul pentru Rio de Janeiro, de la 789 euro de persoana.

Preturile sunt pentru zborurile dus-intors cu plecare din Bucuresti si includ toate taxele.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3