• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Bilete de avion cu preturi promotionale de la KLM

aeroport poarta imbarcare

Compania aeriana KLM aduce oferte promotionale pentru biletele de avion, cu preturi de la 159 euro.

KLM anunta o noua campanie promotionala, valabila pentru rezervarile facute pana de Ziua Femeii.

Un bilet de avion pentru Amsterdam costa de la 159 euro, iar pentru Birmingham, Londra, Oslo, Helsinki, Copenhaga, Geneva si Stockholm, de la 179 euro. Pentru Abu Dhabi, biletul de avion costa de la 399 euro. Pentru Asia, un bilet de avion costa de la 579 euro. Pentru Statele Unite, un bilet la New York costa de la 643 euro.

Preturile sunt pentru un zbor dus-intors, cu toate taxele incluse. Campania este valabila pentru rezervarile facute intre 12 februarie si 8 martie 2013, pentru calatorii care vor avea loc intre 12 februarie si 30 iunie 2013, cu exceptia perioadei 22 martie – 4 aprilie.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3