• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Bilete de avion British Airways la pret redus

aeroport11

Cei care rezerva bilete de avion British Airways pana pe 5 februarie 2013 pot beneficia de tarife promotionale.

Bilete de avion British Aiways

Compania aeriana British Aiways ofera bilete de avion la pret promotional. Oferta este valabila pentru zborurile operate de compania aeriana British Airways, cu rezervari facute pana pe data de 5 februarie 2013, pentru calatorii efectuate pana pe 30 septembrie 2013. Preturile pornesc de la 587 euro pentru un bilet dus-intors, cu taxele incluse.

Zborurile sunt disponibile pentru destinatii din Statele Unite precum Atlanta, Chicago, Cleveland, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Washington; destinatii din Canada precum Vancouver, Montreal si Toronto; destinatii asiatice precum Singapore, Bangkok, Honk Hong; destinatii din Australia – Sydney.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii, conform agentiei Perfect Tour.

Autor: Vacanta-departe.ro
Sursa foto: Vacanta-departe.ro

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Un comentariu la articolul “Bilete de avion British Airways la pret redus

  1. imi place lista aia , din pacate iti tibruee niste bani sa ajungi in vegas!:)) dai 1500-2000$ doar pe bilet de avion , apai sa mai si cheltui, nu stiu zau !:-) 0A fost raspunsul de ajutor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3