• Inspiratie de weekend: Toledo si Segovia
  • Stai mai mult in vacanta, gratuit, cu programul turistic “Zile gratuite de vacanta”
  • Ce preturi sunt in Thassos in vara 2013

Alea Hotel&Suites, insula Thassos

Alea Hotel

Thassos este una dintre cele mai populare insule grecesti in randul turistilor romani. Cei care cauta locul potrivit pentru concediul de vara gasesc in Thassos hoteluri cu plaje nisipoase si servicii dedicate familiilor. Printre acestea se numara hotelul Alea Hotel&Suites, a carui oferta ne-a fost prezentata de Stelios Sinodias, proprietarul Alea Hotel&Suites, cu ocazia targului de turism.

Alea Hotel&Suites se afla in nord-vestul insulei Thassos, langa orasul portuar Skala Prinos. Acesta din urma este al doilea port pentru feriboturi, dupa cel din Thassos Town. Intre cele doua orase este o distanta de aproximativ 17 km. Relativ recent, Alea Hotel&Suites este un hotel cu un look modern. “Hotelul este nou, toate camerele sunt in stare foarte buna. Am deschis hotelul in mai 2010″ a declarat pentru Vacanta-departe.ro Stelios Sinodias, patron Alea Hotel&Suites.

Hotelul se afla pe malul marii si are propria plaja privata, cu nisip. “Hotelul se afla pe plaja cu intrare lina in mare si este foarte bun pentru familii. Ne dorim in acest an o persoana vorbitoare de limba romana pentru turistii nostri. Anul trecut am avut multi clienti din Romania” ne-a explicat Stelios Sinodias. Pe langa romani, alti clienti sunt veniti din tarile scandinave si nu numai. “Avem germani, austrieci, lucram cu piata scandinava si, in ultimii 2 ani, cu Romania” ne-a spus Stelios Sinodias.

Printre serviciile si facilitatile cu care se distinge hotelul sunt service-ul non-stop, preparatele culinare cu ulei propriu de masline, programele pentru copii si cele de divertisment pentru toti clientii hotelului. “Suntem service orientated, avem un serviciu 24h/24. Gatim cu uleiul din proprii nostri maslini. La cina exista 28 de feluri diferite de mancare. In fiecare vineri avem theme night, greek night, cu muzica greceasca live si grupuri de dans. Alte nopti tematice sunt mexicane, chinezesti si altele. Kids clubul este inclus in pret si implica diverse programe precum cautarea de comori sau pictura. Seara, copiii au un children club unde danseaza” ne-a povestit Stelios Sinodias.

In ofertele de vara ale agentiilor de turism, Alea Hotel&Suites poate fi gasit in mai multe locuri: Eximtur, Mareea, Infinity Travel etc. Hotelul are o reputatie buna in randul operatorilor. “Hotelul Alea din Thassos este unul dintre cele mai bune hoteluri ale Greciei, calitatea serviciilor este una deosebita, aproape comparatibila cu cele din Austria si Elvetia, nicidecum cu cele din Grecia” ne-a spus Florentin Mocanu, director Edelweiss Travel, una dintre agentiile romanesti care au oferte de vacanta la acest hotel. Familiile cu copii au gratuitate la cazare pentru minorii cu varste mai mici de 12 ani cazati in camera cu parintii.

Categorie hotel: 4 stele
Booking.com: Fabulos, 8.6
TripAdvisor: 83% dintre turisti il recomanda din 24 review-uri. Rating 8 excelent, 11 foarte bun, 2 mediu, 3 slab, 0 foarte prost.

Autor: Georgiana Leanca
Sursa foto: aleahotel.com

Spune-ti parerea despre tema articolului si impartaseste experienta ta din calatorii. Ajuta-i pe ceilalti cu informatii utile de vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Cele mai recente articole >>
plaja litoral romanescframe
Oferte

Noutati Bibi Touring: ultra early booking pentru iarna 2013-2014

Sejururi la iarna cu pana la 50% mai ieftine, cele mai atractive statiuni balneare pentru romani si avantajele litoralului romanesc, acestea sunt cateva noutati prezentate de Bibi Touring, parte a Christian Tour, in cadrul unui briefing de presa. Ultra early booking pentru vacanta de iarna in Romania Una dintre principalele noutati aduse de tour operator o reprezinta programul turistic ultra early booking, destinat sezonului de iarna in Romania. Programul asigura... »
litoral-romanescframe
Destinatii

Noutati pe litoralul romanesc

In 2012, cea mai mare crestere a cererii a fost inregistrata pentru litoralul romanesc, in ceea ce priveste destinatiile din Romania, se arata intr-un comunicat al agentiei de turism Paradis-Vacante de vis, touroperator pentru litoralul romanesc. In 2013, au crescut cu 80% rezervarile de sejururi prin programul "Inscrieri timpurii". Primele rezervari pentru vara 2013 au fost facute inca din noiembrie 2012, in cadrul Targului de Turism al Romaniei. Conform aceleiasi... »
filmeadult.net youtube mp3